Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA

Ovim Uslovima korišćenja reguliše se  korišćenje i pristup internet stranici, www.limeshrconsulting.rs, pravnog lica Limes HR Consulting doo Beograd, ulica Šekspirova 7a, PIB: 110233514, MB: 21321443, kao i sadržaju koji je na njoj dostupan.

Ukoliko pristupate internet stranici ,prihvatate Uslove korišćenja koje važe ​​u vreme poseta internet stranici i pristajete da ih se pridržavate. Sadržaj Uslovi korišćenja podložan je povremenim promenama, a vaše korišćenje internet stranice podleže važećim Uslovima korišćenja u trenutku kada koristite internet stranicu. Proveravajte ove Uslove korišćenja , redovno, kako biste bili sigurni da ih prihvatate. Ako ne prihvatate ove Uslove korišćenja, molimo vas da ne koristite internet stranicu.

Sadržaj koji Vam pružamo na našoj Internet stranici može biti regulisan posebnim Uslovima koje prihvatate svaki put kada pristupite navedenom sadržaju. U slučaju protivrečnosti ili nepodudaranja Uslova korišćenja s Posebnim Uslovima, Posebni Uslovi imaju prednost u odnosu na Uslove korišćenja. Prilikom svakog pristupa Internet stranici i korišćenja sadržaja, prihvatate Uslove korišćenja i sve Posebne Uslove koji se primenjuju  na pripadajući sadržaj.

Internet stranica ne predstavlja niti podrazumeva izvor saveta ili sredstvo za uspostavljanje poslovnog odnosa bilo koje vrste među nama.

Pristup Internet stranici dopušta se na određeno vreme tako da zadržavamo, bez prethodnog obaveštenja, pravo povlačenja ili izmene dsdržaja koji je dostupan na Internet stranici, Povremeno možemo da ograničimo pristup nekim delovima Internet stranice ili Internet stranici u celini.

Nismo dužni da stavimo na korišćenje Internet stranicu i nismo odgovorni ako je Internet stranica delimično ili u celosti nedostupna, iz bilo kog razloga, u bilo koje vreme  i u bilo kom vremenskom roku.

Korišćenje Internet stranice

Ovim putem saglasni ste  da dobrovoljno i u potpunosti prihvatate korišćenje Internet stranice isključivo na sopstvenu odgovornost.

Odgovorni ste za sve potrebne pripreme za pristupanje Internet stranici.

Takođe , dužni ste da osigurate da su osobe koje pristupaju Internet stranici putem vaše Internet veze upoznate sa ovim Uslovima korišćenja i svim primenjivim Posebnim Uslovima kao i  da ih prihvataju.

Pristupanjem Internet stranici nećete delovati na način koji može naštetiti  imidžu, interesima ili pravima naše kompanije. Niti ćete delovati na način koji može da ošteti, učini neupotrebljivom ili preoptereti internet stranicu, ili  na bilo koji način onemogući uobičajenu upotrebu Internet stranice drugim posetiocima.

Sadržaj

Nismo dužni da proveravamo tačnost Sadržaja i ne garantujemo korisnost, preciznost, potpunost ili relevantnost Sadržaja kao ni da li je navedeni Sadržaj ažuriran. U potpunosti isključujemo svu odgovornost bilo koje vrste za greške ili propuste vezane za Sadržaj i internet stranicu, osim u onoj meri u kojoj takva odgovornost proizlazi iz našeg prevarnog postupanja ili lažnog prikazivanja s namerom prevare.

Kompanija Limes HR Consulting doo u potpunosti isključuje odgovornost bilo koje vrste za odluke koje donosite na osnovu Sadržaja.

Prava intelektulanog vlasništva

Vlasnici smo celokupnog sadržaja na Internet stranici ili imamo dozvolu za korišćenje istog. Sve što vidite ili pročitate na Internet stranici (kao što su slike, fotografije, ilustracije, tekstovi, video zapisi i ostali materijali) zaštićeno je u celom svetu autorskim pravom, dizajnom, žigom i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. U svakom trenutku dužni ste da poštujete sva prava intelektualnog vlasništva na Internet stranici kao i Sadržaj.

Uslovi korišćenja ili vaše korišćenje Internet stranice ni u kojem slučaju ne garantuje vam davanje nikakvih prava intelektualnog vlasništva na Internet stranici ili Sadržaju, osim onih navedenih u ovim  Uslovima korišćenja ili u  Posebnim Uslovima. Stoga je izričito zabranjeno vršenje bilo kakve reprodukcije, promene, distribucije ili javnog objavljivanja, stavljanja na raspolaganje, izvlačenja, ponovnog korišćenja ili slanja odnosno korišćenja bilo koje vrste, na bilo koji način ili bilo kojim putem, nekog  dela Internet stranice ili sadržaja, osim propisanog ovim Uslovima korišćenja ili bilo kojim relevantnim Posebnim Uslovima ili važećim zakonima i drugim propisima ili u slučaju odobrenja od strane vlasnika relevantnih prava.

Linkovi i povezivanje

Na Internet stranici mogu se naći linkovi ka drugim Internet stranicama trećih lica koji nisu povezani s nama. Povezivanje na navedene Internet stranice ne podrazumieva naše garancije za te stranice i ne prihvatamo nikakvu odgovornost za Internet stranice trećih lica koje imaju link ka ovoj ili sa ove Internet stranice. Nismo proverili sve Internet stranice povezane s našom Internet stranicom niti smo odgovorni za sadržaj ili tačnost bilo kojih spoljinih stranica ili stranica povezanih s našom Internet stranicom. Korišćenje linkova ka bilo kojim spoljnim stranicama ili stranicama trećih lica vršite na sopstvenu odgovornost.

Svako povezivanje na našu Internet stranicu sa stranica trećih lica zahteva naše prethodno pisano odobrenje.

Podaci o ličnosti

Prikupljanje i korišćenje vaših podataka o ličnosti regulisano je našom Politikom o privatnosti čije odredbe su sastavni deo Uslova korišćenja i dostupne su na: http://www.limeshrcnsulting.rs/politika-privatnosti/

 

Blog

Svi sadržaji bloga objavljeni su za potrebe informisanja i edukacije . Dobrovoljno pristupate blogu .

Sadržaj Uslova korišćenja u potpunosti se primenjuje na blog.

Svako kopiranje ili korišćenje bez prethodnog davanja saglasnosti autorke, smatra se kršenjem autorskih prava i kažnjivo je.

 

Izostanak garancija, ograničenje odgovornosti

Ne garantujemo niti izjavljujemo da su Internet stranica i/ili sadržaj tačni, celoviti, bez grešaka ili pouzdani, niti da upotreba Internet stranice i/ili sadržaja neće narušiti prava trećih. Takođe ne garantujemo niti izjavljujemo da će funkcionalni aspekti Internet stranice i/ili Sadržaja biti bez grešaka niti da su serveri bez virusa ili da ne sadrže druge štetne komponente. Korišćenje Internet stranice i/ili sadržaja je na vlastitu odgovornost, a sve na Internet stranici nudi se “U postojećem obliku” i “Na postojeći način” bez garancija bilo koje vrste , BILO IZRIČITIH ILI PRETPOSTAVLJENIH.

Pravo i nadležnost

Na ove Uslove korišćenja primjenjuje se zakonodavstvo Republike Srbije.

Kontakt

Pitanja, komentare i zahteve vezane za Uslove korišćenja, slobodno nam šaljite na adresu Limes HR Consulting doo Beograd, Vladete Kovačevića 2a, 11000 Beograd kao i na mail adresu office@limeshrconsulting.rs