Marko Stanišić

marko
Vodeći Partner

MARKO STANIŠIĆ

Dobro došli! Moje ime je Marko i zadovoljstvo mi je da vam se predstavim.

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta, zaposlio sam se u kompaniji PM Lucas Enterprise Ltd gde sam stekao iskustvo u oblasti upravljanja ljudskim resursima.
Nakon toga, karijeru sam nastavio u osiguranju i bankarstvu. Više od deset godina proveo sam u Findomestic banci, delu BNP Paribas grupacije u Srbiji. Menadžerske i direktorske pozicije koje su mi poverene u okviru banke omogućile su mi da steknem nemerljivo iskustvo u radu sa ljudima i vođenju ljudi, kao i neprocenjivu mrežu kontaka sa velikim brojem kompanija širom Srbije.

Rano sam shvatio da su zaposleni najvažniji resurs koji jedna kompanija mora da neguje i razvija. Iz tog razloga, u svojoj dugogodišnjoj karijeri unapređivao sam svoje znanje iz oblasti upravljanja ljudskim resursima i kreirao sam, sigurano, jedan od najboljih prodajnih timova u Srbiji.
Nakon dugogodišnjeg iskustva u velikoj korporaciji želeo sam novi izazov i krenuo sam drugim putem. Odlučio sam da osnujem kompaniju koja pruža usluge različitih vrsta u oblasti upravljanja ljudskim resursima.
Moja želja je da, iskustvo i znanje iz oblasti upravljanja ljudskim resursima, kao i organizacije preduzeća iskoristim za unapređenje rada kompanija širom Srbije.

Pozivam vas da sarađujete sa nama!
Bićete zadovoljni jer, Vaš uspeh je naš posao!

Vaš uspeh je naš posao